Резиме на системот

Специјализирана алатка за креирање медиумски исечоци

Ова е една од најкорисните и најпогодни алатки на нашата платформа. За разлика од многу други слични оваа алатка е креирана и развиена на барање на нашите долгогодишни клиенти од ПР индустријата кои тие имаат повеќе клиенти и нивниот тим ги прави исечоците за нивните клиенти. Има навистина многу алатки корисен и се користи од нашите уредници на клипови за подготовка на клипови за нашите клиенти кои тие претпочитаат да ги користат нашите услуги наместо сами да го прават тоа.