Резиме на системот

Можност за складирање на материјали во DOC, PDF, XML, како и пренос преку API

Нашата платформа нуди целосен опсег на формати на датотеки. DOC, PDF, XML, HTML, како и ние нудиме пренос на информации преку API или SCRAPI, итн. Во исто време, имате можност да изберете многу различни изгледи за добивање на вашите билтени или за создавање на нов специјално за вас.