Резиме на системот

Автоматска алатка за аудио во текст

Нашата компанија има своја алатка која ги конвертира звучните датотеки во текст. Многу корисно и корисно опција за колегите во ПР индустријата, како и секретарите кои во моментов треба рачно да ги отстранат гломазните досие или да плати сериозни суми на надворешни компании.