Резиме на системот

Пребарувајте по клучен збор, автор, извор, датум итн.

Платформата ClippingPoint е нов, архитектонски иновативен софтверски производ. Информациите што ги собираат нашите роботи се индексирани, а со тоа и секој од нив елемент на текстот станува можен резултат во слично барање или накратко, ние не собираме информации само од тековните клиенти и папки и ние ги индексираме и индексираме сите можни информации и вие лесно без ограничување можете да пребарувате по клучен збор, автор, извор, датум итн.